Szállítási információk és költségek

A legfontosabb információ, hogy saját és valós raktárkészletből szolgáljuk ki vásárlóinkat!

Munkanapokon a 12 óráig beérkező rendelést már aznap átadjuk a futárszolgálatnak, így az nagy valószínűséggel a következő munkanapon kézbesítésre kerül.

A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálattal juttatjuk el a megadott szállítási címre. A sikeres rendelésleadás után visszaigazoló email kell kapnia, feltéve, hogy helyesen adta meg az email címét! Ha nem találja a visszaigazoló emailt, akkor először is ellenőrizze levelezőjének spam / promóciók / közösségi stb. mappáját! Amennyiben ott sem találja, úgy írjon emailt ügyfélszolgálatunknak erre az email címre: info@rovidarudiszkont.hu

Amennyiben a futár nem éri el a megadott címen, megpróbálja telefonon elérni, valamint a következő munkanapon újból megkísérli a kézbesítést.

A szállítást kérheti GLS csomagpontra is. A megrendelés során ki tudja választani az Önnek megfelelő GLS csomagpontot. Csomagpontra történő szállítás esetén nem kell alkalmazkodnia a futárhoz. Amint a csomagja a GLS csomagpontra került, email értesítőt kap a GLS-től.

A szállítási díjak:

15.000,-Ft alatti rendelések esetén 1.190,-Ft

15.000.-Ft-ot elérő rendelés esetén ingyenes

Utánvétes csomagok esetén az utánvét-kezelés díja 490 forint (csak 15.000,-Ft vásárlási összeg alatt!) Javasoljuk, hogy válasszák az előre utalásos vagy a bankkártyás fizetési lehetőséget, mert ezekben az esetekben nincs plusz költsége a fizetésnek.

Csomagkövetés csomagszám alapján:
https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes