Rövidárudiszkont facebook nyereményjáték feltételei 2021-08-09

A nyereményjáték lebonyolítója: Rovidarudiszkont.hu webáruház üzemeltetője

A játék neve: Melyiket szeretnéd megnyerni?

A játék célja: A https://rovidarudiszkont.hu/ webshop termékeinek, valamint a vállalkozás facebook oldalának népszerűsítése (https://www.facebook.com/RovidaruDiszkont/)

A játék időtartama: A játék 2021. július 29-én indul, és 2021. augusztus 9-én, 18:00 óráig tart.

A játékban részt vevők köre: A játékban bárki részt vehet, aki facebook adatlappal rendelkezik, és teljesíti a feltételeket.

A játékban való részvétel feltételei:

  1. A játékos a poszt alatt kommentben megírja, hogy melyik csomagot szeretné megnyerni (Dekor vagy Varró csomag)
  2. Ugyanebben a kommentben betag-eli azt az ismerősét, akinek a másik csomagot szeretné megnyerni.
  3. Mindkét résztvevő (a kommentelő és a betag-elt személy) követi és lájkolja a RövidáruDiszkont facebook oldalát (https://www.facebook.com/RovidaruDiszkont/)

Természetesen a betag-elt személy is játszhat hozzászólásával, így növelve a közös esélyt!

A játék nyereménye:

A játék nyereménye egy varrós, és egy dekor-csomag, Mindkét csomag 10.000.-Ft értékű. A két csomagban található termékek a következők:

Varró-csomag termékei:

 

A csomag értéke: 10.000,-ft

 

Dekor-csomag termékei:

 

A csomag értéke: 10.060,-ft

 

A nyeremény átvétele:

A nyerteseknek a kiválasztott termékeket GLS futárral juttatjuk el. A futárszolgálat költségét a játék szervezője a rovidarudiszkont.hu vállalja.

A sorsolás:

A sorsolás időpontja 2021. augusztus 9. 18:00 óra. A sorsolásról képernyő-felvétel készül, melyet a RövidáruDiszkont facebook oldalán teszünk közzé aznap 18 és 19 óra között.

A sorsolás menete a következő: a poszt kommentelői között kisorsoljuk a nyertest a besocial alkalmazás segítségével. Az alkalmazás véletlenszerűen választ ki valakit a poszt hozzászólói közül. Amennyiben a nyertes és a kommentben bejelölt személy is lájkolta és követi a RövidáruDiszkont facebook oldalát, akkor jogosultak a nyereményekre. Ha nem teljesítették a feltételeket, akkor új nyertes kerül kisorsolásra.

 

Webshop főoldal